Logo Accell

Lease Bike

Steeds meer leasemaatschappijen bedienen hun klanten ook met fietsmobiliteit. Logisch, want voor zo’n 60 procent van de Nederlandse werknemers is de dagelijkse rit naar kantoor korter dan 15 kilometer. Een ideale afstand voor de fiets! Voor deze specifieke sector is Accell Zakelijk de aangewezen partner.

 

Wij leveren uw volledige fietsvloot en maken desgewenst ook duidelijke afspraken over het onderhoud ervan. Zijn de fietsen na enkele jaren aan vervanging toe, dan hebben we ook daarvoor passende oplossingen. Voor leasemaatschappijen bieden wij conventionele fietsen van hoge kwaliteit, maar ook moderne e-bikes of een speed pedelec.

 

Bent u werkgever en wilt u uw medewerkers een leasefiets ter beschikking stellen? Ook dan kunt u een beroep doen op onze dienstverlening. Onvoorziene kosten voor onderhoud en reparatie zijn verleden tijd en uw medewerker hoeft alleen nog maar zelf te fietsen. Als werkgever heeft u er geen omkijken naar. Alvast goed om te weten: vanaf 2020 gaan voor de ‘fiets van de zaak’ vergelijkbare fiscale voorwaarden gelden als voor een leaseauto. Op die manier wil de Nederlandse overheid fietsgebruik en de e-bike extra stimuleren.

 

Meer weten over onze Lease Bikes? Neemt u contact op met telefoonnummer 0513-638580 of stuur een e-mail naar zakelijk@accell.nl.