Logo Accell
Nieuws

Het laatste nieuws over Accell Nederland en al zijn merken.

Lees Meer
Nieuws

Sparta én Batavus Winnaar AD-fietstest 2019

Sparta én Batavus Winnaar AD-fietstest 2019

Zowel de Sparta M8b als de Batavus Fonk E-go zijn uitgeroepen tot best geteste e-bike in de jaarlijks terugkerende AD-fietstest.
De M8b werd met een 8,2 als beste getest in de categorie Elektrisch Sportief Woon-werk. De Batavus Fonk E-go pakte de winst in de categorie Elektrische stadsfietsen.


Sparta M8b wederom bekroond

Eerder dit jaar is de M8b al verkozen tot ‘E-bike van het jaar 2019’. Met deze AD prijs spreekt ook de consument zich uit. De Sparta M8b heeft alles wat je als moderne e-biker wil. Een spetterend design gecombineerd met krachtige prestaties. Completer wordt hij niet. 

E-mobiliteit voor iedereen 
Sparta heeft de ambitie om door middel van innovatie e-mobiliteit aantrekkelijker te maken voor een brede groep fietsliefhebbers. De modellen van de Mb-serie, waar de M8b deel van uit maakt, zijn samengesteld zodat er voor elk type klant een passende Sparta Mb verkrijgbaar is.
Binnen een razendsnel groeiende markt van elektrische fietsen, voldoet de hoogwaardig afgewerkte Mb-serie aan de verwachtingen van de consumenten die steeds nadrukkelijker kiezen voor betrouwbaarheid en prettige rijeigenschappen. Kenmerkend voor de Mb-serie zijn het stabiele frame met fraaie designelementen, de krachtige prestaties en een betrouwbare Bosch midden motor waarmee je iedere fietsrit soepel en gemakkelijk aflegt.

Sparta MB-serie

Sparta M7b
Het instapmodel van de Mb-serie voor de e-biker die zoekt naar betrouwbaarheid maar zich wél wil onderscheiden van de rest door simpelweg goed design.

Sparta M9b
De Sparta M9b is voorzien van alle luxe en comfort. Gemaakt voor de veeleisende e-biker die een flinke heuvel niet schuwt.

Sparta M8b
Dit is ‘M. De Sparta M8b heeft alles wat de moderne e-biker wil. Een spetterend design gecombineerd met krachtige prestaties. Completer wordt hij niet.

 

 

Batavus Fonk E-go; Dé winnaar voor in de stad

Dat de Batavus Fonk E-go is uitgeroepen tot beste elektrische stadsfiets is geen verassing. De Batavus Fonk E-go is speciaal ontwikkeld voor fietsen in de stad. Een heerlijk wendbare fiets waarmee je eenvoudig door de stadsstraten rijdt. De E-motion-voorwielmotor zorgt voor de nodige comfort en het eenvoudige bedieningspaneel is gebruiksvriendelijk. Bovendien is er nagedacht over het voorkomen van typische stadsschade. De verlichting is zo ontworpen dat je het niet makkelijk kapot stoot en de kabels zijn slim weggewerkt zodat je niet blijft haken aan een andere fiets.