Logo Accell

Medewerker Helpdesk EBSC

6-3-2019
Accell Nederland
Apeldoorn
32-40
Solliciteer

Over Accell

 

Onze missie is: 'great bikes win great likes’. Niets inspireert en motiveert ons meer dan tevreden consumenten en dealers. En dat begint allemaal bij een ultieme focus op klanttevredenheid. Klanten mogen verwachten dat we ze iets extra's bieden, dat we klachten snel oplossen, loyaliteit belonen en ze blijven verrassen. In alle fasen van de customer journey sluiten we aan bij wat de consument wil, waarbij onze dealers nauw worden betrokken.

 

Accell Benelux maakt onderdeel uit van Accell Group N.V. en is gevestigd in Apeldoorn en Heerenveen. Accell Benelux B.V. ontwikkelt, produceert en vermarkt fietsen en onderdelen onder de merknamen Haibike, Koga, Batavus, Sparta, Winora, Raleigh, Lapierre, DiamondBack, Ghost, XLC en Babboe. De organisatie speelt sterk in op de veranderende consumentenmarkt door een breed en modern assortiment en een voor de branche opvallende marktbewerking, zowel richting het dealernetwerk als de consument. Het grootste deel van de afzet vindt plaats via de professionele vakhandel.

 

Ter uitbreiding van ons team en ter voorbereiding op het hoogseizoen zijn wij bij het E-Bike Service Center in Apeldoorn op zoek naar enthousiaste

 

Medewerkers Helpdesk EBSC (m/v)

(32 – 40 uur

 

Het E-Bike Service Center (EBSC) is de merkonafhankelijke service organisatie binnen Accell Nederland en is gevestigd in Apeldoorn. Zij verzorgt namens Accell Nederland de service voor E-Bikes van de merken Sparta, Batavus, Koga en Ghost in de diverse Europese landen. Deze service omvat ondersteuning voor de dealers op allerlei gebieden voor de E-bikes van Accell Nederland.

De kernactiviteit van het E-Bike Service Center is telefonische hulp bieden aan dealers van de aangesloten merken. Naast de bestaande technische hulpmiddelen zoals een online service tool hebben zij extra assistentie nodig bij het service verlenen aan E-bikes.

 

Wat doe je nu precies op een dag bij EBSC?

Als medewerker EBSC:

 • Neem je de telefoon op met een glimlach en beantwoord je e-mails van dealers. Het is hierbij je doel om de klant zo goed mogelijk te helpen.
 • Ben je verantwoordelijk voor het oplossen van binnengekomen klachten. Je kan hierbij natuurlijk gebruik maken van je collega’s om te overleggen om uiteindelijk echt maatwerk te leveren voor de klant. Een ontevreden klant weer tevreden krijgen is iets waar jij echt van geniet!
 • Overleg je regelmatig met je collega’s van andere afdelingen om samen tot een mooie oplossing te komen. Als je een patroon herkent bij vragen en klachten dan is jouw eerste reactie: Hoe kan dit? En hoe kunnen we dit in de toekomst voorkomen? Je bent dus actief bezig met analyseren van klantvragen en je houdt ervan om processen te verbeteren.
 • Zorg je ervoor dat je alle informatie te pakken krijgt die je nodig hebt om een goed beeld van de casus te krijgen. Een duidelijk en compleet beeld gaat je namelijk helpen om een goede beslissing te nemen.
 • Leg je klachten vast in het registratiesysteem.
 • Maak je ook op basis van klachtenrapportages een heldere analyse en doe je suggesties voor verbeteringen.
 • Ben je autonoom en zelfstandig, natuurlijk kan en mag je vaak met collega’s overleggen, maar je durft zelf ook belangrijke beslissingen te nemen en staat hierachter. De teamleider en de andere collega’s staan ook voor een cultuur waarin je gerust een fout mag maken.
 • Zie je een juiste balans tussen klant- en bedrijfsbelang en weet je dat dit elkaar vaak niet hoeft te bijten.

 

Dit breng je mee

 • Een commerciële technische opleiding op mbo- niveau met werkervaring in een technische omgeving.
 • Probleemoplossend, accuraat, initiatiefrijk, resultaatgericht en stressbestendig zijn woorden die passen bij hoe jij je functie uitoefent.
 • Goede beheersing van de Office pakketten.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, Duits is een pré.
 • Ervaring met B2B aftersales is een pré.

 

Wij bieden jou

 • Een uitdagende functie met diverse ontwikkelmogelijkheden.
 • Een toezegging voor een jaar met mogelijkheden tot verlenging.
 • Een uitgebreid opleidingsprogramma met een product-specifieke training.
 • De kans om te werken binnen een internationale organisatie.
 • Een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden.
 • Een gezellig team, met een leuke positieve leidinggevende.

 

Interesse?

Stuur dan je motivatie en CV voor 15 maart a.s. naar sollicitatie@accell.nl. Binnen twee weken weet je of we je uitnodigen voor een gesprek. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Peter van Nieuwenhuizen, teamleider techniek via: 06-500 546 54

Sollicitatieformulier

Geslacht*
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
LinkedIn pagina
CV
Sollicitatiebrief
Vul hier niets in a.u.b.