Logo Accell

Allround marketingstagiair

9-5-2019
Accell Nederland
Heerenveen
40
Solliciteer

Organisatie

Accell Group N.V. is een sterke, ambitieuze organisatie en richt zich internationaal op de midden- en hogere segmenten van de markt voor fietsen, fietsonderdelen & accessoires en fitnessapparatuur. In Europa is Accell Group marktleider in fietsen gemeten in omzet. 

 

Accell Nederland B.V. maakt deel uit van Accell Group N.V. en is gevestigd in Apeldoorn en Heerenveen. Accell Nederland B.V. ontwikkelt, produceert en brengt fietsen en onderdelen onder de merknamen Batavus, Juncker, Koga, Loekie, Sparta, Ghost en Van Nicholas op de markt. De organisatie speelt sterk in op de veranderende consumentenmarkt door een breed en modern assortiment en een voor de branche opvallende marktbewerking, zowel richting het dealernetwerk als de consument. Het grootste deel van de afzet vindt plaats via de professionele vakhandel. De exportactiviteiten in met name België, Duitsland, Denemarken, Zwitserland en Engeland completeren de afzet.

 

Functieprofiel

 

De afdeling Marketing (speerpunt Trade)

Als stagiair werk je mee op de afdeling Marketing, die de uitvoering van alle marketingcommunicatie via alle kanalen voor de Accell Nederland merken verzorgt. De activiteiten zijn zowel b2b als b2c gericht. Je werkt binnen een team van marketing specialisten. Binnen deze dynamische stageplek wordt jou een breed scala aan activiteiten geboden en uitgedaagd het beste uit jezelf te halen. Een ideale stage om te ontdekken waar jij goed in bent en je verder in wilt ontwikkelen in jouw toekomst.

 

Taken

 • Eventorganisatie: van concept tot uitvoering / Ondersteuning bij beurzen
 • Maken van e-mailings voor dealers en consumenten
 • Coördinatie (instore) campagnes en winkelinrichting
 • Ondersteuning bij campagnes
 • Contacten met drukkers, grafisch vormgevers, leveranciers etc..
 • Maken van rapportages
 • Operationele werkzaamheden
 • Ondersteuning eCommerce activiteiten en website beheer

En meer…

 

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een pittige, enthousiaste tweede- of derdejaars hbo-student:

 • Je hebt een hands-on mentaliteit
 • Je bent een teamplayer…maar je kunt ook goed zelfstandig werken
 • Je bent flexibel
 • Je hebt meer dan gemiddelde interesse op het gebied van marketing
 • Je bent geïnteresseerd in fietsen (pré)
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, kennis van Frans is een pré
 • Je beschikt over rijbewijs B (pré)
 • Je bent bereid om af en toe in de weekenden op events te werken
 • Geen afstudeerstage

Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Overige informatie

 • Stageperiode vanaf september (afwijkende periode in overleg)
 • Goede stagevergoeding
 • Locatie: Heerenveen

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen of je sollicitatiebrief met cv sturen naar Anke Namendorf a.namendorf@accell.nl. Je kunt ook bellen: 0513- 630122

 

Over de merken

Batavus, Koga, Sparta en Loekie zijn natuurlijk de bekende fietsenfabrikanten.

BATAVUS is al ruim 100 jaar het bekende familiemerk. Fietsen is voor Nederlanders net zo gewoon als lopen. We leren het al vroeg en doen bijna alles op de fiets. Samen of alleen fietsen we naar school, ons werk, de sportclub, de supermarkt, naar familie, vrienden… Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom kijken wij al sinds 1904 elke dag opnieuw naar hoe onze fietsen worden gebruikt en door wie. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we elke Batavus een eigen karakter geven, perfect passend bij wie jij bent. Vandaag en in de toekomst. 

 

KOGA (1974) is een premium Nederlands fietsmerk met een sportief karakter, gericht op de gepassioneerde fietsliefhebber. Kenmerkend is de uitzonderlijke gedrevenheid tot innovatie en kwaliteit, waarbij de samenwerking tussen R&D en het KOGA Quality Center cruciaal is. Alle fietsen worden met de hand gebouwd, waarbij één medewerker verantwoordelijk is voor de volledige montage van elke fiets.

 

LOEKIE is al ruim 30 jaar het A-merk voor kinderfietsen. Misschien heb je zelf op wel leren fietsen op een echte Loekie! Fietsen spelen al vroeg in ons leven een belangrijke rol. Ze maken je wereld groter en helpen je deze verder te verkennen. Uitstraling en veiligheid zijn van groot belang bij een kinderfiets maar nog belangrijker is het plezier! Op de fiets lekker door het bos of door de modder kunnen crossen of met de knuffel of bal achterop spelen… Uit die gedachte halen wij onze energie om de Loekie-fietsen klaar te maken voor intensief gebruik. Fietsen waarvoor ze bedoeld zijn.

 

SPARTA maakt al ruim 100 jaar fietsen met liefde en passie en loopt voorop als het gaat om nieuwe concepten, toepassingen en slimme innovaties dat fietsen steeds leuker maakt. Twintig jaar geleden introduceerde Sparta de elektrische fiets! Met deze nieuwe producten gaven we een nieuwe kijk op fietsen! Het succes van de e-bike geeft ons de energie om continue nieuwe concepten te ontwikkelingen. Uiteindelijk met als doel om met onze producten een stukje van onze energie door te geven aan de consument.

 

Door te reageren op deze vacature ga je ermee akkoord dat wij je gegevens een jaar bewaren. Indien je hiermee niet akkoord bent, kun je dit aangeven in jouw sollicitatie.

Sollicitatieformulier

Geslacht*
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
LinkedIn pagina
CV
Sollicitatiebrief
Vul hier niets in a.u.b.